Sniedzu savu piekrišanu saņemt jaunumus, aprakstus par produktiem un jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, kā arī citu saistītu informāciju no SSI SCHAEFER.

Apliecinu, ka esmu izlasījis/-usi un iepazinies/-usies ar Privātuma politiku.

Žurnāla Update 37 uzruna

Jau vairāk nekā gadu mēs sadzīvojam ar pandēmijas radītajiem izacinājumiem. Daži no pandēmijas paātrinātiem notikumiem, kas joprojām turpinās, paliks ar mums arī nākotnē. Piemēram, uzņēmējdarbības un rūpniecības digitalizācija, kas pandēmijas laikā ir kļuvusi par prioritāti daudziem uzņēmumiem. Tomēr varam minēt arī citas svarīgas ilgtermiņa tendences, kuras ietekmēs loģistikas un materiālu apstrādes nozari:

  • globālā cilvēku migrācija uz pilsētām,
  • pieaugošā e-komercijas nozares nozīme,
  • pieaugošais patērētāju pieprasijums pēc individuāliem un ātriem risinājumiem 
  • un no tā izrietošais spiediens uz mūsu klientiem, lai efektīvāk, ātrāk un par lētaku cenu apmierinātu arvien sarežģītākās patērētaju vēlmes.

Lai to visu izdarītu, pieaug nepieciešamība pēc automatizācijas, kuras pamata ir uzticamas, tehnoloģiskas un digitālas inovācijas. Programmatūras risinājumi un datu izmantošana, lai aktīvi kontrolētu korporatīvos procesus dinamiskā tirgus vidē, ir vēl viens būtisks apsekts. Te uzņēmums SSI SCHAEFER var palīdzēt kā loģistikas un materiālu apstrādes eksperts.

"Mūsu galvenais pienākums ir nodrošināt klientus ar risinajumos balstītu materiālu apstrādes sistemām, lai viņi varētu efektīvak un ilgtspējīgāk apmierināt savukārt savu klientu pieaugosas cerības un prasības ," uzsver Izpilddirektors  Stefens Beršs (Steffen Bersch).

Novēlam Jums interesantu žurnala izdevuma Update 37 lasīšanu un uzzināt par jaunumiem un risinajumiem intralogistikas pasualē.